Dreyers Fond udvider igen sin ejendomsportefølje i det eksklusive område omkring Frederiksberg Allé. Overskuddet fra driften går til filantropisk arbejde for den danske arkitektbranche og advokatstand, som Dreyers Fond begge har støttet siden 1976.

Den erhvervsdrivende Dreyers Fond har netop udvidet sin portefølje med 2 hjørneejendomme i grænseområdet mellem Vesterbro og Frederiksberg. Den ene ejendom har adressen Engtoftevej 1 og ligger på hjørnet af denne og Frederiksberg Allé. Den anden ejendom har adressen Værnedamsvej 8 og ligger på hjørnet af denne og Tullinsgade.

- Da Dreyers Fond gennem årene har opbygget stor viden og kompetence i området omkring Frederiksberg Allé, er det et naturligt sted for os at investere. Når vi investerer, går vi efter attraktive ejendomme af høj arkitektonisk værdi, og det lever begge de nye ejendomme i porteføljen i høj grad op til, siger Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond.

NB! Seniorboliger og seniorkollektiver - idéer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2019.

Fundamentet for filantropi
Ud over de 2 nye ejendomme har Dreyers Fond i samme kvarter allerede 8 store ejendomme, og fonden har samlet set 23 ejendomme i Storkøbenhavn fordelt på bolig, erhverv og industri. Den betydelige ejendomsportefølje udgør den primære forretningsaktivitet og dermed fundamentet for fondens filantropiske uddelinger, der ifølge fundatsen er målrettet advokater og arkitekter.

- Dreyers Fond er grundlagt for at støtte udviklingen af arkitekt- og advokatfaget, og det opnår vi optimale betingelser for ved at investere sikkert, solidt og med højt afkast. Det har vi indtil videre haft succes med og kunne derfor sidste år uddele det højeste beløb i fondens historie, fortæller Bo Rygaard.

Dreyers Fond følger den samme tendens som mange andre af de danske fonde, hvor øget synlighed, samfundsengagement og ansvarlige investeringer er i fokus.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.