Favrskov Kommune har udpeget Hans Minor Vedel som ny direktør for Teknik og Kultur fra den 1. juni 2017. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Skole i Randers Kommune.

Hans Minor Vedel kom fra en stilling som netop direktør i Favrskov Kommune, hvor han havde ansvaret for børn- og skoleområdet. Tidligere har han også haft ansvaret for at opbygge og konsolidere en teknik og kulturforvaltning i Favrskov Kommune efter kommunesammenlægningen. Nu vender han tilbage til Favrskov Kommune.

- Favrskov er en meget attraktiv og veldreven kommune, og med placeringen midt i det østjyske vækstområde er der nogle unikke udviklingsmuligheder. Jeg hæfter mig især ved de nye spor, der er lagt for byudviklingen og det arbejde, der gøres for at udvikle infrastrukturen og erhvervslivet. Det glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle. Jeg vil betegne det som en gave at blive en del af et hold bestående af politikere, ledere, medarbejdere, borgere og virksomheder, som sammen arbejder for at skabe den positive udvikling, siger Hans Minor Vedel, der blev ansat som direktør for Børn og Skole i juni 2015.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Afholdes d. 14. juni 2017.

Hans Minor Vedel fratræder i Randers kommune den 1. juni 2017 og bliver her en del af det hold, der fremover skal stå i spidsen for driften og udviklingen af Teknik og Kultur og samtidig bidrage til kommunens samlede udvikling.

- Jeg har kun nået at arbejde kort sammen med Hans, og ønsker tillykke. Vi vil glæde os til samarbejdet på teknik og kulturområdet, hvor Randers og Favrskov har store fælles interesser, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt i Randers Kommune.
Hans Minor Vedel er 54 år og uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet i 1994. Han er bosat i Hjortshøj og har tre børn i alderen 17-24 år.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri