FAB har i samarbejde med Odense kommune forpligtet sig til, som led i udviklingsplanen for Vollsmose, at tilvejebringe erstatningsboliger - de første 100 boliger er nu købt af Jensen Gruppen, som ejer Thors Have A/S.

Fyns Almennyttige Boligselskab, FAB,  tildeler totalentreprisekontrakt til Thors Have A/S uden forudgående udbud som et led i en samlet aftalekompleks bestående af købsaftale, samarbejdsaftale og totalentreprisekontrakt.

Totalentreprisekontrakten omfatter opførelse af 100 nøglefærdige offentligt støttet almene familie- og seniorboliger.

Bebyggelsen har et samlet etageareal på 8.908 kvm, og kommer til at bestå af 70 familieboliger og 30 seniorboliger, samt et tilhørende fællesrum for hele boligafdelingen.

Boligerne indrettes som 2-, 3- og 4 rums boliger med egen altan eller terrasse, der størrelsesmæssigt varierer fra 70 – 105 kvm.

Det almene boligbyggeri opføres på 2 byggefelter på Rismarksvej 52 i Odense V, som FAB køber af Thors Have A/S.

Thors Have A/S er et udviklingsselskab, som ejer 9 byggefelter på Rismarksvej 52, 5200 Odense V.

Thors Have A/S vil udvikle byggefelterne til et nyt byområde på 380.000 kvm med offentlige funktioner, boliger og serviceerhverv. Projektet omfatter blandt andet etablering af nærværende almene boliger på 2 af de 9 byggefelter.

Baggrund

FAB har i samarbejde med blandt andet Odense kommune forpligtet sig til, som led i aftalen om en udviklingsplan for fremtidens Vollsmose, at tilvejebringe erstatningsboliger, således at FAB konkret bærer ansvaret for genhusning og opførelse af erstatningsboliger, herunder i andre områder i Odense.

Det er ligeledes et kriterie, at de nye boliger placeres i blandede bydele.

Jensen Gruppen

J. Jensen-koncernen har været drevet som en familievirksomhed siden starten i 1986. Der er i dag mere end 60 selskaber i koncernen, som primært beskæftiger sig med byggeri og ejendom. Koncernen omsatte i 2018 for 3,1 milliarder kr. og tjente 72 millioner kr.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS