Europa Capital og Keystone købte i december 2016 de 6 bygninger med et samlet areal på 24.500 kvm. Nu er bygningerne videresolgt til Schroder Real Estate.

Siden Europa Capital og Keystone i slutningen af 2016 købte de 24.500 kvm kontorer i Valby har man forøget udlejningsgraden fra 74 til 85 procent, mens nettoindtjeningen er blevet forøget med 40 procent.

- Denne portefølje er et godt eksempel på vores evne til at eksekvere en værdiskabende strategi med succes. I 2016 gav denne investering mulighed for at købe til en pris, der afspejlede signifikant tomgang med mulighed for forbedring, siger Hugo Black, der er partner i Europa Capital.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

- Vi har stor tiltro til fremtidig vækst i Valbys kontormarked og med lejere på plads til yderligere 10 procent af lokalerne, glæder vi os over at overdrage denne fremragende portefølje til den nye ejer, tilføjer Morten Schultz, partner i Keystone.

Køber er en globale kapital- og ejendomsforvalter Schroders, der har for 3.820 milliarder kr. under forvaltning med udgangspunkt i 32 kontorer fordelt over hele verden.

Parterne ønsker ikke at oplyse, hvor meget ejendomsporteføljen er handlet for.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning