Colliers har netop formidlet salget af en større ejendom bestående af 10 erhvervsbygninger på i alt 16.884 kvm.

Ejendommen ligger i centrum af Vejle mellem Boulevarden og Enghavevej og med et grundareal på hele 28.000 kvm er ejendommen en betydelig del af et af de mest spændende områder i midtbyen. Ejendommen omfatter i dag en række erhvervsbygninger som anvendes til kontor og undervisning med hovedlejere som Unik System Design og FGU. Køber er en lokal investorgruppe,

- Vi ser frem til at få ejendommen ”ind under huden” og bearbejde de muligheder, som er i ejendommen. Det er ret unikt at have så mange erhvervslejemål med tilhørende parkering beliggende lige midt i byens centrum. Vejle oplever en stor tilflytning, hvilket har en positiv afsmitning på markedet for kontorlejemål. Vi glæder os til at møde vores lejere og ser frem til et langvarigt samarbejde med dem, udtaler Mogens Zinck som er én af investorerne.

Fredericia de store projekter. Konferencen afholdes den 14. april 2021.

Vejle er en by i positiv udvikling, og indbyggertallet er er siden 2010 steget mere end landsgennemsnittet og det samme forventes frem mod 2045. Dette giver et grundlag for udvikling af byen og har også været baggrunden for interessen i ejendommen, fortæller René Neesgaard.

- Ejendommen er ret kompleks med forskellige bygninger og kontraktsforhold, men alligevel har der været god interesse for ejendommen fra både lokal og national side. Netop velbeliggende ejendomme som denne er efterspurgt, men kræver også at der skabes det fornødne overblik og en afdækning af relevante investorer hertil. Det har været en fornøjelse at være med til at formidle salget til en lokal ejerkreds og det seneste eksempel på en større transaktion vi har formidlet i Trekantområdet, siger René Neesgaard, direktør og partner ved Colliers.

 


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS