Skibscontainere er blevet et populært alternativt "byggemateriale" og et alternativ til modulbyggeri, både i forbindelse med bolig- og med erhvervsbyggeri. Hør mere på konferencen "Modulbyggeri - økonomi, tidsplaner, udfordringer og markedsbehov" den 15. september 2020

Lempelsen i planloven fra 2018, tillader at midlertidige containerboliger kan forblive stående i 10 år, hvilket sammen med det enorme behov for blandt andet studie- og ungdomsboliger har sat gang i byggeriet af containerboliger for unge. Af nogle ejendomsudviklere vurderes potentialet til at være helt op mod 20.000 containerboliger i København.

Hvilke krav er der i forhold til Bygningsreglementet BR18? Hvilke erfaringer har man gjort i forbindelse med de eksisterende projekter? Hører containere som byggemateriale fremtiden eller fortiden til?

Hør mere på konferencen Modulbyggeri - økonomi, tidsplaner, udfordringer og markedsbehov den 15. september 2020, hvor Brian Gade, administrerende direktør i Container Living, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter