3 københavnske virksomheder har modtaget Københavns Erhvervspris 2017. Prisoverrækkelsen fandt sted onsdag den 7. juni 2017.

Københavns Kommunes Erhvervspris blev onsdag overrakt til tre virksomheder. Vinderne bidrager til at gøre København til en attraktiv by og udmærker sig i forhold til vækst, innovation, miljø og socialt ansvar. Vinderne af Københavns Erhvervspris 2017 blev tech-virksomheden Twentythree, kafferisteriet The Coffee Collective og håndværkervirksomheden Øens Murerfirma.

- Tillykke til årets vindere af Københavns Erhvervspris 2017, som alle fortjener stor anerkendelse. I København skal vi løbende skabe vækst og flere arbejdspladser – og det bidrager alle tre vindere med. De er alle stærke eksempler på, at vækst, innovation og socialt ansvar kan følges ad, siger overborgmester Frank Jensen.

Håndværkervirksomheden Øens Murerfirma vandt kategorien "miljø og socialt ansvar". Her lagde dommerkomiteen vægt på, at Øens Murerfirma har haft succes med at sætte fokus på social ansvarlighed og samtidig har formået at skabe en solid forretning med høj omsætning.

Vinderne får ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en 1-årig periode, hvor virksomhederne har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.

Øens Invest købte i 2016 IC Companys hovedkontor på Raffinaderivej for 150 millioner kr. Det 60.000 kvm store areal danner rammen for en kraftig vækst inden for udlejning af lager- og kontorfaciliteter, og herudover er ejendommen nu domicil for Øens Murerfirma.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS