Home åbner ny ejendomsmæglerbutik i Malling med forventning om, at ny ringvej og udstykning med 600 grunde vil booste salget i området.

Malling får sin ejendomsmæglerbutik, or første gang siden midten af 1980’erne, når Home snart slår dørene op til home Malling-Beder på Stationspladsen 5H.

Indehaverne og ejendomsmæglerne Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson, der også står bag Home-butikken i Højbjerg, Home Viby-Hasselager og Home Tranbjerg-Solbjerg glæder sig over, at det endelig er lykkes at finde et butikslokale med den helt rigtige beliggenhed midt i Malling.

- Vi bliver den første mæglerforretning med adresse i Malling i 40 år, og vi kommer til at bo i et lille smørhul – lige ved Letbanen, overfor Malling Kro og ved Bichel Vine, som trækker mange kunder, lyder det fra ejendomsmægler Torben Skov Lauridsen.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. febraur 2023.

Aarhus Kommunes beslutning om udstykning af op imod 600 fremtidige grunde i Malling betyder, at det netop nu er det helt rigtige tidspunkt at slå sig ned i byen med ny mæglerbutik. Oven i det er den nye Giber Ringvej allerede en kæmpe booster for salget i Malling og Beder.

- Nu er infrastrukturen på plads, og der er meget bedre trafiksammenhæng i Sydbyen med blandt andet nemmere adgang til E45. Det har vi ventet på i 30 år, siger Torben Skov Lauridsen.

Lige nu er håndværkerne i fuld gang med at indrette lokalerne efter Homes indretningskoncept. Butikschef bliver ejendomsmægler Thomas Lignell med 28 års erfaring som mægler med boligsalg i Aarhus Syd.

 


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND