Stor lokal investor overtager unik ejendom i Aalborg midtby på Østerågade 19-21 på 3.700 kvm. Colliers International Danmark har formidlet salget af ejendommen, der blev solgt til en pris tæt på udbudsprisen på 54 millioner kr.

Colliers International Danmark har formidlet salget af ejendommen Østerågade 19-21 på ca. 3.700 kvm. Ejendommen huser Jensens Bøfhus, kontorer udlejet til Danske Bank og Magistrenes Arbejdsløshedskasse samt 2 boliger. Ejendommen inkluderer et baghus med bindingsværk.

Køber af ejendommen er City Ejendomme i Aalborg, som drives af Hans Andersen. City Ejendomme ejer en række flotte ejendomme i Aalborg midtby, og købet af ejendommen var derfor oplagt.

- Jeg var straks interesseret i ejendommen, da jeg hørte om den. Den passer perfekt til vores øvrige ejendomme – samtidig med at det er en spændende og markant ejendom. Desuden er der en stærk ankerlejer i form af Jensens Bøfhus, som sikrer et stabilt cash flow de næste mange år, siger Hans Andersen.

 Det har ikke taget lang tid at sælge ejendommen, som blev handlet til en pris tæt på udbudsprisen på 54 millioner kr.

- Salgsforløbet er foregået relativt hurtigt – blandt andet på grund af den stærke efterspørgsel efter ejendommen. Flere lokale og tre udenbys investorer viste interesse. Det blev imidlertid hurtigt klart, at City Ejendomme var den rette køber, fordi ejendommen på fineste vis komplementerer deres portefølje, i og med at de blandt andet kan drage fordel af at eje flere ejendomme i midtbyen, udtaler Claus Sondrup, som er direktør og partner i Colliers International Danmark i Aalborg.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne