EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fået opgaven med at formidle udlejningen af 210 bæredygtige boliger på i alt 17.300 kvm til seniorer og store og små familier.

Den familieejede ejendomsudviklingskoncern Maycon fra Næstved varetager opførelsen af Kasernebyen i Ringsted. I forbindelse med indflytning har amerikanske Goldman Sachs og Rubik Properties købt projektet, der skal være fuldt udlejet.

Selve byggeprocessen foregår over 3 etaper, der begynder med seniorboliger og afsluttes med familie- og seniorboliger.

- Kasernebyen er et spændende projekt med 210 DGNB-certificerede bæredygtige boliger - primært seniorboliger, mens 81 af lejeboligerne i 3. etape bliver både familie- og seniorboliger. Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech, der har stor erfaring med store udlejningsopgaver som denne. Der er allerede stor efterspørgsel på lejeboligerne, som skal være indflytningsklar i henholdsvis 2022 og 2023 og boligerne skal være fuldt udlejet, når Goldman Sachs og Rubik Properties overtager projektet, siger Anders Mayland, administrerende direktør i Maycon.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 31. maj 2022.

Boligerne bliver mellem 54 og 120 kvm store, og alle lejligheder får egen altan eller terrasse.

- Udlejningsboliger er meget populære, og vi oplever især, at seniorboliger bliver revet væk de fleste steder i landet, så det er også forventningen i Ringsted, siger projektchef Bjørn Gervø, der netop har fejret sit 25-års jubilæum i EDC Poul Erik Bech.

Nicky Rud, partner i EDC Poul Erik Bech/Brimer & Krag Næstved står sammen med EDC Selandia Ringsted for udlejningerne lokalt.

Bofællesskaber for seniorer - luksus, service og nye eksperimenter. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

- Ringsted en af de byer, hvor man får allermest for pengene. Vi er meget fortrøstningsfulde, da vi allerede har mærket en stor efterspørgsel på lejeboligerne, siger han.

Projektets 1. etape omfatter 48 seniorvenlige boliger fra 64-117 kvm. De forventes klar til indflytning i november/december 2022.

De 81 familie- og seniorboliger fra 54-120 kvm i 2. etape ventes klar til indflytning i juni/juli 2023, mens yderligere 81 81 familie- og seniorboliger fra 54-120 kvm i 3. etape forventes klar til indflytning i juli/august 2023.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter