Ny salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København har blandt andet en fortid hos Home, men har i de sidste 3 år arbejdet hos køberrådgiver.

Nicklas Steensgaard Holm er ansat som salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København den 1. juni 2021. EDC Projekt Poul Erik Bech arbejder med projektsalg, udlejning og salg af investeringsejendomme og har projektafdelinger i både København og Aarhus.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

- Jeg ser meget frem til at komme rigtig i gang. EDC Poul Erik Bech er en spændende virksomhed, som står for grundighed, kvalitet og godt købmandskab. Det er en virksomhed, der nyder stor respekt i branchen, og jeg har altid hørt godt om fra kolleger og samarbejdspartnere. Samtidigt ser jeg et endnu større udviklingspotentiale for vores projektafdeling, som jeg glæder mig til at være med til at styrke yderligere, udtaler Nicklas Steensgaard Holm, salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København.

Han kommer fra en stilling hos Bomae Køberrådgivning, hvor han har arbejdet de sidste knap 3 år. Han har også tidligere arbejdet med salg og vurdering ved projektsalg hos Home Bengtson & Frydendall Østerbro i 5 år, så han har et omfattende kendskab til projektboligmarkedet.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

- Jeg har tidligere vist, at jeg kan skabe en god forretning og få tingene til at blomstre. Hos Bomae var jeg en del af en succesfuld virksomhed, der på blot 3 år vækstede fra 4 til 24 medarbejdere. Det var enormt spændende, men muligheden her i EDC var simpelthen for god til at afvise. Jeg kommer med en vindermentalitet og et konkret ønske om at styrke projektafdelingen og samarbejdet på tværs af landet. Vi står enormt stærkt med 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 500 kolleger, vi kan trække på. Jeg er meget bevidst om, at et tværgående samarbejdet imellem os, de andre afdelinger i koncernen og projektafdelingen i Aarhus, er enormt vigtig for den videre udvikling, siger Nicklas Steensgaard Holm.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter