Ejendommen ligger på hjørnet af Nørrebrogade og Sortedam Dosseringen og har et samlet erhvervsareal på 1.155 kvm og 1.928 kvm.

Andelsforeningen på Sortedam Dosseringen 1 og Nørrebrogade 8 på Nørrebro er blevet købt af Dreyers Fond, der efter overtagelsen den 1. april 2021 viderefører ejendommen som udlejningsejendom, hvor de nuværende beboere bliver.

- Vi er i Dreyers Fond meget glade for købet af denne markante ejendom i Københavns bybillede, som passer perfekt ind i vores opkøbsstrategi med fokus på velbeliggende boligejendomme i det centrale København, som samtidig er af høj arkitektonisk værdi. Vi ser frem til at videreføre ejendommen med fokus på høj kvalitet og velvære til glæde for ejendommens lejere, siger Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond.

Ejendomsaktieselskab Vest, der er ejet af Dreyers Fond, overtager ejendommen den 1. april 2021. Samtidig opløser andelsboligforening sig selv, og ejendommen overgår til at blive en udlejningsejendom, hvor de nuværende andelshavere bliver lejere.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

- Vi er rigtig tilfredse med salget, som vi længe har været interesseret i. Vi har været en lille andelsforening, der har været tidskrævende at vedligeholde. Nu får vi en professionel udlejer med et godt ry, og det bliver en lettelse, siger Thomas Fiellau, der er administrerende direktør og advokat.

Thomas Fiellau er selv beboer i ejendommen og går derfor nu også fra at være andelshaver til at være lejer, hvad han er rigtig godt tilfreds med.

- Der er ingen tvivl om, at salget er motiveret af, at vi som andelshavere har kunne få frigivet værdien af vores boliger. Vi er derfor rigtig glade for med handlen, men det var bestemt ikke ligegyldigt for os, hvem der købte. Vi foretog en screening af køber inden forhandlingerne, og det skabte tryghed for alle i foreningen. Vi er meget tilfredse med vores nye udlejer, udtaler han.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.