Dominia Rådgivende Ingeniører har fået ny direktør og rokeret om i ledelsesstrukturen. Udvidelsen sker som del af et planlagt generationsskifte i virksomheden og et ønske om at styrke organisationen fremadrettet.

Dominia har gennem de sidste 3 år gennemgået en større organisationsændring i ledelsen med fire nye afdelingsledere og fra september også en ny direktør, Andreas Borch-Hansen. Kjeld Christiansen fortsætter som administrerende direktør, mens Andreas Borch-Hansen får ansvar for produktionen.

- Vi har med ansættelsen af Andreas taget næste skridt i forhold til at sikre Dominias langsigtede plads på markedet. Andreas har flere års erfaring med virksomheds- og personaleledelse, daglig drift og styring. Han kender virksomheden rigtig godt, så han kan bibeholde den gode ånd og samtidig styrke Dominias fremtid, siger administrerende direktør, Kjeld Christiansen.

NB! Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 28. november 2019.

Andreas Borch-Hansen er uddannet diplomingeniør og har 7 års ledelseserfaring fra blandt andet CG Jensen, Strunge Jensen og senest som afdelingsleder i Dominias konstruktionsafdeling samt byggelederafdeling.

- Der sker meget i byggebranchen i disse år, og det er vigtigt, at Dominia fortsat er konkurrencedygtig og i udvikling samtidig med, at vi holder fast i vores over 80 år lange erfaring og kerneviden om, hvordan vi skaber de bygningsmæssige rammer, hvor mennesker trives og fællesskabet gror. Der ligger mange spændende opgaver og udfordringer, som jeg glæder mig til at komme i gang med sammen med mine dygtige kollegaer, siger Andreas Borch-Hansen.

Dominia beskæftiger i dag over 60 ansatte.

Ledelsen i Dominia består fremover af:


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder