Salget slår én gang for alle fast, at investeringsvirksomheden Difko igen er i stand til at erhverve nye solide projekter. Det betyder, at en bred gruppe danskere nu igen kan investere penge i fast ejendom gennem Difko og få et godt afkast ud af det. 

Projektet, A/S Difko Aarhus Syd, er en investering i en nyopført boligejendom. Boligejendommen er beliggende på Engtoften 11 i Viby, i den sydlige del af Aarhus, hvor der plige nu er en markant efterspørgsel efter lejeboliger.

Selvom det er 7 år siden, Difko sidst investerede, blev projektet i Viby syd for Aarhus fuldtegnet på få uger, forklarer Carsten Lykke, Difkos administrerende direktør.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS. Konferencen afholdes d. 7. september 2017.

- Med salget vender Difko tilbage til det fundament, virksomheden oprindeligt blev skabt på - at sørge for, at danskere sammen kan investere i gode, sunde og solide projekter. Vi er meget tilfredse med projektets succes, men vi stopper ikke her. Vi holder næsen i sporet og har flere projekter i pipelinen, siger Carsten Lykke.

Efterspørgslen på projektet i Aarhus Syd har haft så stor succes, at man i Difko anbefaler interesserede og potentielle investorer allerede nu at blive skrevet op til det næste projekt.

Særligt studerende har brug for et sted at bo, og det sørger Difkos investorer nu for, at de kan få i Viby med god beliggenhed og kort afstand til flere uddannelsesinstitutioner.

NB! Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 31. oktober 2017.

Samtidig kan investorerne se frem til et afkast på 10 procent om året.

Projektet udbydes som et aktieselskab, hvor det er muligt at investere med både frie midler og med pensionsmidler. For projektets investorer er det muligt at anvise lejere til lejlighederne, og A/S Difko Aarhus Syd er dermed et stærkt alternativ til forældrekøb.

- Det skal desuden nævnes, at vi har tegnet fuldtegningsgaranti for projektet, hvilket vi også vil gøre ved nye projekter fremover. Det giver sikkerhed for personer, der putter penge i projekterne, forklarer Carsten Lykke.

- Med salget viser vi, at vi igen kan tilbyde nye investeringsmuligheder til mange forskellige målgrupper, siger Carsten Lykke.

NB! Ungdomsboliger i Jylland 2017-2027. Konferencen afholdes d. 23. maj 2017.

- Og vi standser ikke her. For Difko skal tilbage på de 2 ben, det blev skabt til at gå på: investeringsprojekter og forvaltning af dem. I de seneste år har forvaltningen været den største aktivitet, men med projektet i Aarhus Syd sætter vi handling bag ordene. Vi viser, at vi vil tilbage på 2 ben, udtaler Carsten Lykke.

- Investorernes begejstring for projektet er vand på min mølle. Vi fortsætter arbejdet med særlig fokus på, at endnu flere almindelige mennesker kan investere i fast ejendom, få et solidt afkast og samtidig skabe arbejdspladser, slutter Carsten Lykke.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.