Stigsborg Havnefront tager for tiden fart som nyt byudviklingsmiljø i Nørresundby, og en af de helt store ejendomsaktører i området er Calum, der med udviklingen af Stigsborg Brygge står i spidsen for opførelsen af 86 eksklusive lejeboliger. DEAS skal stå for udlejningen.

DEAS er udpeget til at varetage førstegangsudlejning samt administration af lejeboligerne, og DEAS igangsætter dermed sit første større nyopførte udlejningsprojekt i Aalborg. Lejerne af de første 43 lejligheder skriver under på lejekontrakterne i juni 2017, og boliger står klar til indflytning i begyndelsen af 2018.

- Ejendommen er hesteskoformet og har en unik beliggenhed ned til Limfjorden med lejligheder i forskellige størrelser fra to til fire værelser, hvor vi i indretningen har fokuseret på en optimal funktionalitet. Næsten alle lejligheder har udsigt over fjorden, og samtlige lejligheder har sydvendt altan, terrasse eller tagterrasse, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Kjaer & Richter har sat stregerne til boligbyggeriet, der er det allerførste i udviklingen af Stigsborg-området. Byggeriet blev sat i gang før, før paralleopdraget for helhedsplanen for det 530.000 kvm store område var afsluttet, og det indgår derfor ikke i selve helhedsplanen.

For DEAS markerer det nye samarbejde med Calum en udvidelse vest for Storebælt, som man er stolt over at lande.

- I vores nye samarbejde med Calum ser vi frem til at bidrage med de erfaringer og kompetencer, vi i DEAS har fra en lang række nyopførte udlejningsprojekter i blandt andet København og Aarhus. I øjeblikket er ejendomsbranchens opmærksomhed rettet mod Aalborg, der er i rivende udvikling. Og vi er altid glade for at være med helt fremme, når nye byområder skabes, som vi i øjeblikket ser det ske med Stigsborg, siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i DEAS.

Stigsborg er centralt beliggende i Nørresundby, men er samtidig placeret i rolige omgivelser ned til Limfjorden. I de kommende år vil Stigsborg i overensstemmelse med den gældende lokalplan udvikle sig til et varieret og attraktivt byområde med 400.000 kvm boliger, kontorer og erhverv.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS