Deas og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Invesco er ny investor på det danske marked med foreløbig 2 nye store boligprojekter i Storkøbenhavn og flere på tegnebrættet. Selskabet har indtil videre investeret i over 300 lejligheder i Danmark i form af 191 lejligheder i udviklingsområdet Grønttorvet i Valby og 124 boliglejemål på Bryggens Bastion på Islands Brygge.

Den amerikanske kapitalforvalter har nu valgt Deas som forvalter af sin danske ejenbdomsportefølje. Det skriver Deas i en pressemeddelelse. Aftalen med Deas rummer blandt andet ejendoms- og selskabsadministration samt driftsledelse og rapportering.

Due Diligence - køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

- Vi er stolte over, at Invesco har valgt Deas som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer, fortæller Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i Deas.

- Kontrakten med Invesco taler ind i vores vækststrategi. 2019 har i positiv forstand været et hektisk år, hvor vi har sat mere end 300 nye ejendomme i drift. Dette har først og fremmest været for nye kunder, men også eksisterende kunder, som har bedt os om at servicere flere ejendomme, fortsætter Henrik Dahl Jeppesen.

Invesco er en global kapitalforvalter med ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien. Invesco Real Estate er en del af Invesco og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 417 miliarder kr.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse