Frederiksberg Boligfond og 10 københavnske fonde vælger DEAS til at overtage administrationen af fondenes 29 boligejendomme i København og på Frederiksberg.

Frederiksberg Boligfond og de 10 københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS som deres fremtidige samarbejdspartner.

- Jeg er rigtig stolt over, at fondene har valgt DEAS-teamet som fremtidig samarbejdspartner - og jeg glæder mig både til at byde PrivatBos medarbejdere velkommen og til samarbejdet med de mange beboere, siger administrerende direktør i DEAS Henrik Dahl Jeppesen.

I dag ejer de 11 fonde administrationsselskabet PrivatBo a.m.b.a. af 1993, der hidtil har administreret fondenes ejendomme. Fondene ønsker fremover at koncentrere sig om fondsarbejdet til gavn for ejendommene og beboerne.

- Vi har sat stor pris på de mange år med ejerskab af PrivatBo, men fondene ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål fremfor at eje et administrationsselskab, fortæller bestyrelsesformand i Frederiksberg Boligfond Flemming Brank.

- En række forhold som udviklingen inden for it og digitalisering, bæredygtighed og øget kompleksitet i lovgivning taler for at vælge en ekstern samarbejdspartner, der har den fornødne kritiske masse til at servicere fondene i en tiltagende kompleks verden, uddyber han.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 21. april 2021.

De 10 københavnske fonde og Frederiksberg Boligfond etablerer nu selvstændige administrationsaftaler med DEAS. I samarbejde med ledelsen i PrivatBo er DEAS i gang med at planlægge overtagelsen af opgaven. Forventningen er, at DEAS overtager opgaven inden sommerferien 2021. I forbindelse med aftalerne overtager DEAS ansvaret for de 64 medarbejdere, der i dag er beskæftiget hos PrivatBo og i fondene samt driften af de 14 lokale ejendomskontorer.

- Det har været vigtigt for os at finde en professionel samarbejdspartner, der er dygtig til at forvalte boligudlejningsejendomme og hos hvem, vores beboere og beboerrepræsentanter er i trygge hænder, siger bestyrelsesformand i de 10 københavnske fonde, Jesper Bang.

Planen er, at de administrative medarbejdere snarest muligt skal flytte sammen med de øvrige DEAS-medarbejdere på kontoret på Frederiksberg. Medarbejderne, der er tilknyttet ejendomskontorerne, fortsætter uændret.

PrivatBo a.m.b.a. har i dag alene de 11 boligfonde som kunder, og selskabet forventes likvideret efter overdragelsen til DEAS.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS