Efter kun 5 år i Home-kæden bliver ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforenings Ungeudvalg Simon Raagaard nu indehaver af Home Amager-Sundby

Ejendomsmægler Simon Raagaard fik den 1. oktober 2021 overdraget nøglerne til Home-butikken på Amagerbrogade 154. Han er engageret i Dansk Ejendomsmæglerforenings (DE) Ungeudvalg på 4. år, og han er i år blevet valgt ind som suppleant i hovedbestyrelsen.

Simon Raagaards mission er at forbedre ejendomsmæglerbranchens ry gennem bedre uddannelse og mere fokus på etik. Det seneste år har han derfor også været mentor for de studerende på Copenhagen Business Academy.

- Jeg rådgiver dem om det gode praktikforløb som ejendomsmægler og opfordrer dem til at lære hele håndværket - sagsbehandling, fremvisninger, kommissioneringer og markedsføring – så de bliver bedst muligt i stand til at varetage jobbet på den anden side, fortæller Simon.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

Med overtagelsen af Home Amager–Sundby kan Simon udleve sin mission om flere veluddannede ejendomsmæglere i praksis. Hans klare ambition er, at butikkens ansatte, som skal varetage vurderinger, fremvisninger eller sagsbehandling, enten er under uddannelse eller er færdiguddannede ejendomsmæglere MDE.

Sideløbende med det faglige engagement har Simon Raagaard selvfølgelig skabt flotte resultater i løbet af sine 5 år i Home-regi for nu at blive udnævnt til indehaver.

Efter blot et år i Homes røde farver blev han butikschef i Home Vesterbro, og de seneste 2 år har han været butikschef i Home Christianshavn, hvor både salget og kundetilfredsheden er skudt kraftigt i vejret, siden Simon tiltrådte.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne