Proptech startupvirksomheden Propstep får tilført millioner fra de Linde Capital og Vækstfonden. Investeringen skal bruges til at sætte yderligere fart på det momentum Propstep har i markedet for udlejning af nye boliger samt til udviklingen af digitale værktøjer til ejendomsbranchen.

Propstep er specialiseret i udlejning af projektboliger og nyere boligejendomme for en række af landets største udviklere, bygherrer og ejendomsinvestorer. Det foregår på den digitale platform, som virksomheden har udviklet igennem de seneste 18 måneder, kombineret med et team af udlejningsspecialister i marken.

Dermed tager de kampen op med de traditionelle ejendomsmæglere og administratorer, som ifølge Propstep ikke leverer en tidssvarende eller effektiv service, når det kommer til boligudlejning.

- Danske lejere er vant til at booke en feriebolig på Airbnb og købe dagligvarer på Nemlig. De forventer også convenience og en digital oplevelse, når de skal leje deres næste bolig, udtaler medstifter, Troels Bødker Feodor Nielsen.

- Samtidig giver vi dem Danmarks mest kompetente rådgivning og ønsker oprigtigt at hjælpe dem med at finde den helt rigtige bolig. Der har været et alt for stort gap mellem lejernes oplevelse af at leje en bolig og så dét branchen får fortalt, supplerer medstifter Rasmus Brohl.

Bygge- og ejendomsmarkedet udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes den 8. december 2020.

Propstep lancerede for nyligt deres Boligværktøj, som giver udviklere et visuelt overblik over deres boligejendomme og hjælper med afsætningen af såvel ejer- som lejeboliger. Nu vil de investere yderligere i produktudviklingen.

- Jeg kunne hurtigt se, at Propstep er et af de mest lovende danske proptech-startups netop nu og de passer perfekt ind i vores strategi om at investere i fremtidens løsninger i ejendomsbranchen. Propstep er på egen hånd nået rigtig langt med deres produkt og jeg ser frem til samarbejdet med Troels og Rasmus omkring Propsteps fortsatte udvikling, siger Jakob de Linde, administrerende direktør i de Linde Capital.

Om Propstep
Propstep er en platform for nye boliger. Virksomhedens kunder inkluderer landets største pensionskasser samt private ejendomsudviklere som NREP, Gefion Group, ELF Development, C.W. Obel. Platformen har over 29.000 boligsøgende brugere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND