Center for Ejendomme i Region Hovedstaden samler bygge- og renoveringsopgaver for op imod 2,2 milliarder kr., og 3 hold har kvalificeret sig til at byde på det strategiske partnerskab.

Region Hovedstadens Center for Ejendomme samler i disse år bygge- og renoveringsopgaver for over 2 milliarder kr. i et 4-årigt strategisk partnerskab med én udvalgt samarbejdspartner. Efter en indledende prækvalifikationsrunde har 3 hold budt ind på opgaven.

Ny praksis for konsortier. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

-  Vi skal have mere sundhed for pengene, også når det gælder byggeri og renovering. Derfor søger vi med Strategisk Partnerskab at gøre det anderledes, og i samarbejdet med en ekstern partner håber vi på bedre byggeri til gavn for borgerne i regionen, fortæller regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S).

Konkurrencen om at indgå i det 4-årige partnerskab fortsætter de næste måneder frem, og kontrakten med den udvalgte partner forventes underskrevet marts 2021. Udbuddet blev annonceret den 26.juni 2020, og udbudsformen er udbud med forhandling.

De 3 kvalificerede teams, der har vist interesse, er:


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND