De første beboere i Københavns nye bykvarter Carlsberg Byen kan flytte ind i deres nye hjem 3 måneder før tid, når Carlsberg Byen den 1. september 2016 overdrager nøglerne til 32 nybyggede lejligheder i Humlehuset til deres nye ejere.

Humlehuset ligger i den sydøstlige del af Carlsberg Byen nær den nye Carlsberg Station og Professionshøjskolen UCC’s nye Campus Carlsberg. Området er det første af mange byggefelter i det nye bykvarter, der nu står færdigbygget og hvor nye erhvervslokaler, butikker, uddannelsesinstitutioner og moderne boliger står side om side med kvarterets fredede og bevaringsværdige bygninger.

Humlehuset er et eksempel på Carlsberg Byens vision om at skabe blandet byggeri, og bygningen huser både kontorer, butikker og boliger. På boligfronten rummer Humlehuset 32 2-værelses lejligheder på mellem 46-68 kvm, der nu står klar til indflytning. Bygningen ligger ud til pladsen Humletorvet, hvor butikker, caféer og de studerende fra Campus Carlsberg på hver deres måde tilfører liv til området.

NB! Byudvikling for 18 milliarder på Frederiksberg. Konferencen afholdes d. 17. januar 2017.

- Det er en stor fornøjelse at kunne overdrage lejlighederne i Humlehuset til deres nye ejere her godt 3 måneder før tid, og vi glæder os til at byde Carlsberg Byens første beboere velkommen i deres nye bykvarter. Selvom kvarteret er nybygget, flytter Humlehusets beboere i bogstavelig forstand ind i et levende bykvarter allerede fra første dag. De kan gå tur og nyde de grønne omgivelser i den nærliggende J. C. Jacobsens have, der er indkøbsmuligheder og caféer i nabobygningen, og de får selskab af Professionshøjskolen UCC’s mange studerende inden flyttekasserne er pakket ud, siger Per Sander, salgs- og udviklingschef i Carlsberg Byen P/S.

Da Carlsberg Byen satte de 32 lejligheder til salg som projektboliger i foråret 2015 var der rift om de nye lejligheder. Det tog under et døgn, før alle lejligheder var reserverede, og 1,5 år efter er de første beboere klar til at flytte ind.

NB! Sådan bruger du ESPD i udbud. Seminaret afholdes d. 22. september 2016.

- Vores ambition med Humlehuset var at tilbyde attraktive toværelseslejligheder til  alt fra unge studerende over familier til de ældre, der ønsker at nyde godt af bylivet, og når vi ser på sammensætningen af køberne, så har vi i høj grad ramt målet, fortæller Per Sander.

Humlehuset er tegnet af et konsortium bestående af tegnestuerne Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Christensen & Co arkitekter, Cobe arkitekter, Nord arkitekter og Effekt. Bygningen er en del af den samlede entreprise, der også tæller Professionshøjskolen UCC’s Campus Carlsberg, Bohrs Tårn og den nye Carlsberg Station.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning