Danskernes interesse for at optage et nyt lån eller omlægge det eksisterende er helt i top. I sidste måned indhentede boligejere og virksomheder det højeste antal lånetilbud for juni måned i 7 år.

I sidste måned blev der givet 39.668 lånetilbud på realkreditlån. Den store interesse skyldes især de lave renter, som har fået mange danskere til at undersøge mulighederne for at omlægge deres realkreditlån.

- Vi ser tydelige tegn på, at konverteringsbølgen er ved at nå nye højder. Den seneste tids rentefald har nemlig fået flere danskerne til at undersøge deres muligheder for at omlægge deres realkreditlån. 3 ud af 4 lånetilbud blev indhentet til dette formål, siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark.

Det er særligt omlægninger til de fastforrentede lån, som danskerne udviser en stor interesse for.

NB! Sønderborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. oktober 2019.

- Det er især boligejere, der her og nu øjner chancen for at spare penge ved at omlægge deres lån til et fastforrentet lån, siger Ane Arnth Jensen.

- Er man i tvivl, om det kan betale sig at omlægge sit eksisterende lån, er det en god idé at kontakte sit realkreditinstitut, uddyber hun.

Låntagere, der overvejer at omlægge deres fastforrentede realkreditlån, skal være opmærksomme på, at de senest 31. juli skal give deres realkreditinstitut besked, hvis de vil opsige deres gamle lån til terminen 1. oktober 2019.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS