På Dansk Byggeris Repræsentantskabsmøde i Tivoli Congress Center blev der valgt tre nye medlemmer til bestyrelsen. Samtidig blev kontingentet igen sat ned, mens dækningssumme af Byg Garanti blev sat op.

Det årlige repræsentantskabsmøde i Dansk Byggeri blev som vanligt afholdt som optakt til Dansk Byggeris Årsdag. Repræsentantskabet er øverste forsamling i Dansk Byggeri, og det er repræsentantskabet, der vælger formand og bestyrelse og beslutter ændringer i forhold til eksempelvis vedtægter, kontingent og lignende.

Formanden for Dansk Byggeri, Claus Bering, var i år på valg, og blev enstemmigt genvalgt. Der var også genvalg til tømrermester Micael Ancher og direktør Michael R. Lund, mens senior vice president Palle Bjerre Rasmussen, direktør Søren Rasmussen og ejerleder Morten Knudsen blev nyvalgte til bestyrelsen.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Afholdes d. 14. juni 2017.

Bestyrelsens forslag om at sætte kontingenterne ned blev også vedtaget. Det betyder eksempelvis, at grundkontingentet til glæde for mange mindre virksomheder bliver nedsat fra 6.300 kr. til 6.000 kr. Samtidig blev satserne reduceret for den del af kontingentet, der knytter sig til virksomhedernes lønsummer. Kontingentnedsættelserne træder i kraft den 1. juli 2017.

Den populære Byg Garanti dækker som bekendt fejl og mangler på op til 100.000 kr. Bestyrelsen fik vedtaget, at dækningssummen - altså den maksimale udbetaling per byggesag - fremover skal hæves til 150.000 kr. inklusive moms. Det vil efter bestyrelsens vurdering være med til at gøre den eksklusive ordning for Dansk Byggeris medlemmer endnu mere attraktiv.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter