Dansk Boligbyg fortsætter den positive tendens, og sætter i sit 21. regnskabsår omsætningsrekord med godt 1,5 milliarder kr. I årets løb er der etableret en ny afdeling i Roskilde, og Hobro-afdelingen er flyttet til nyt og større domicil i Aalborg.

Årets resultat hos Dansk Boligbyg udviser et samlet overskud efter skat på 22,6 millioner kr. mod et overskud på 21,3 millioner kr. året før, og betegnes af ledelsen som acceptabelt. Egenkapitalen udgør 79,5 millioner kr. Dansk Boligbygs forventer en omsætning i niveau 1,3 milliarder kr. og et årsresultat i niveau 30 millioner kr. for det kommende regnskabsår.

Virksomheden har udarbejdet en strategiplan, ”Strategi 2022”, og arbejder målrettet med eksekvering heraf, blandt andet omkring organisation og øget indtjening. I de kommende år vil der således blive fokuseret på at sikre en kontrolleret vækst samt øget indtjening, understøttet ved effektivisering med digitale værktøjer og udvikling af fremtidens organisation og organisering.

- Udsigterne for de næste par år er positive. Forventningen om en omsætning i niveau 1,3 milliarder kr. bygger blandt andet på, at en stor del heraf allerede er i hus. Og vi har en ambition om at løfte indtjeningen fra det nuværende niveau på knap 2 procent i overskudgrad til op mod seks procent. Det er en del af vores 2022-strategi, og investeringer i digitale værktøjer skal blandt andet bidrage til at nå målet, siger administrerende direktør, Anton Nørgaard.

Den samlede strategi bygger på virksomhedens 6 værdier: Kundetilfredshed, Ansvarlighed, Troværdighed, Samarbejde, Arbejdsglæde og Selvledelse. Og for alle nyansatte gennemføres en intern uddannelse, der skal medvirke til at sikre, at alle i organisationen efterlever værdierne, der betragtes som virksomhedens dna.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Dansk Boligbyg blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen. Ejerkredsen blev udvidet den 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

Dansk Boligbyg udvidede i foråret aktiviteterne øst for Storebælt med oprettelse af en ny afdeling i Roskilde, hvor der i dag er 2 afdelinger. Efter 15 år i Hobro flyttede afdelingen til nyt og større domicil i Aalborg, hvor Dansk Boligbyg aktuelt arbejder på flere projekter. Selskabet har formuleret en CSR-politik, og gennem Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar arbejder Dansk Boligbyg aktivt med kontrol af løn og vilkår for ansættelse hos underentreprenører. Dansk Boligbyg tilstræber bevidst at ansætte højt kvalificerede medarbejdere specielt med byggeteknisk, juridisk og økonomisk viden på højt niveau, og beskæftiger 99 medarbejdere, primært projektledere mod 78 medarbejdere året før.

Dansk Boligbyg opfører og projekterer ungdoms- og kollegieboliger, almene boliger, andelsboliger, ældreboliger, plejeboliger, handicapboliger, hotelbyggeri, skole- og institutionsbyggeri samt private boliger til salg og udlejning. Opgaverne udføres i både hoved- og totalentrepriser. OPS og OPP samt renoverings- opgaver i hovedentreprise er også en del af virksomhedens hovedaktiviteter.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS