Der er vækst i landets 4. største by, og det smitter af på boligmarkedet. Derfor opruster ejendomsmæglerkæden Danbolig nu i Aalborg med åbningen af 2 nye butikker. Bag disken kommer lokale folk med lang erfaring fra den nordjyske hovedstad.

Nordjyderne får fra den 1. marts 2019 lidt mere at vælge imellem, når de skal finde hjælp til at skaffe eller sælge bolig. Den kommende tid åbner Danbolig en ny forretning i Aalborg C og senere yderligere en butik i byen.

- Aalborg er en by i kraftig vækst, hvor der er fart på erhvervslivet, uddannelser, kultur og byggeri. Det smitter naturligvis også af på boligmarkedet. Derfor ser vi det som et naturligt sted at være stærkt repræsenteret, fortæller Claus Bach, salgschef hos Danbolig.

Den første nye boligbutik åbnes på Frederikstorv i Aalborg C, hvor den uafhængige ejendomsmæglerbutik DigitalBolig bliver en del af Danbolig-kæden. De nuværende ejere Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard fortsætter bag disken og glæder sig til at skifte navn til Danbolig.

- Jeg glæder mig simpelthen bare helt vildt. Vi er sikre på, at samarbejdet mellem de nye butikker bliver megagodt. Vi deler det op, så vi får specialister helt ned på det enkelte postnummer, men samtidig får vi en enorm værdi og effektivitet i at samarbejde på tværs, siger Carina Bach Kristiansen.

Fart på boligsalget
De seneste 3 år er der i gennemsnit blevet solgt omkring 2.300 boliger om året i Aalborg Kommune, og med 29 mæglerforretninger i postnummer 9000 er der lagt op til rift om kunderne i landets 4. største by.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Konferencen afholdes d. 26. september 2019.

- Jeg tror vi kommer til at stå rigtig stærkt. Butikkerne bliver samlet under en ejerkæde, og det betyder bedre service for kunderne, der vil kunne finde flere varer på hylderne både i Aalborg men også potentielt set hele landet. Her i Aalborg har vi for eksempel et marked, hvor mange flytter frem og tilbage over fjorden. De sælger måske villaen i Vodskov og vil så gerne have noget på havnefronten i Aalborg. Der kan den ene danbolig butik stå for salg, og en anden stå for at finde det helt rette nye hjem. Den service vil kunderne kunne mærke i det her nye samarbejde, forklarer Klaus Kristjansen fra Danboligs nuværende butik i Nørresundby.

Flere er bedre
Det er ikke tilfældigt, at netop Aalborg er udvalgt til åbning af nye butikker.

- Aalborg har altid været kendt som industriby, men med universitetet, nye virksomheder og masser af kulturtiltag især på havnen, sker der ekstremt meget lige nu. Og det rammer alle aldersgrupper både unge, ældre og børnefamilier, det kan vi tydeligt mærke i efterspørgslen, fortæller Carina Bach Kristiansen.

Og hun bakkes op af sin kommende kollega i Nørresundby.

- Der er rigtig meget nybyggeri af lejlighedsejendomme i Aalborg og Nørresundby. Det vil sige, at man som ejendomsmægler skal ud og sælge 40-50 lejligheder. Der får vi en styrke, når vi skal ud og nå potentielle købere at vi har flere butikker spredt ud geografisk, forklarer Klaus Kristjansen, fra Danbolig Nørresundby.

Med åbningen af 2 nye butikker når danbolig, sammen med den nuværende forretning i Nørresundby, samlet set op på tre forretninger i Aalborg Kommune. Placeringen af den 3. Danbolig-butik bliver besluttet senere på året.

Danbolig har i alt 151 boligbutikker på landsplan og 6 erhvervscentre. I 2018 indtog Danbolig 1. og 2. pladsen på listen over de mest sælgende ejendomsmæglere i Danmark. Danbolig Holbæk blev danmarksmester med 551 handler.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder