Med 75 nye familievenlige lejeboliger på Slangerupgade i Hillerøds bymidte indledes et samarbejde mellem Dades og HHM Ejendomme.

Det nye lejeboligprojekt er en del af udviklingen af Hillerøds gamle erhvervsområde, som nu løbende omdannes til et nyt boligområde. De 75 nye boliger bliver opført i 2- og 3-etagers boligejendomme med varierende lejlighedsstørrelser.

- Boligprojektet på Slangerupsgade er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med Dades’ investeringsstrategi, hvor vi især har fokus på behovet for familievenlige boliger, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i Dades.

NB! Byudvikling for 13 milliarder i Helsingør. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

Dades har købt projektet af HHM Ejendomme, der de sidste 2 år har opført 2 andre boligprojekter i området. HHM A/S var totalentreprenør på begge projekter og skal ligeledes stå for opførelsen af Dades’ nye projekt.

- Vi er glade for, at vi med en professionel investor som DADES i ryggen kan gennemføre projektet. Det vil være med til at sparke yderligere gang i boligudviklingen i Hillerød, hvor der er et stort behov for lejeboliger, siger Jacob Mortensen, HHM Ejendomme.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

Byggeriet går i gang efter sommerferien, og første etape står klar til indflytning i efteråret 2017. Boligerne udbydes som lejeboliger.

Dades' ejendomsportefølje omfatter 936.000 kvm til en værdi af 16,9 milliarder kr. Porteføljen består primært af erhvervsejendomme og butikscentre, samt boligejendomme.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder