Copenhagen Capital har valgt at stoppe samarbejdet med direktør Lars Falster. Medlem af bestyrelsen overtager roret i en "overvejelsesperiode".

Knap en uge efter offentliggørelsen af årsregnskabet for 2020 har bestyrelsen i Copenhagen Capital som led i foretningsplanen "Fokus 2024" valgt at stoppe samarbejdet med direktør Lars Falster, fremgår det af en selskabsmeddelelse.

Af meddelelsen fremgår det, at bestyrelsen finder, at udvikling af ejendomsporteføljen uden en planlagt væsentlig udvidelse af aktivmassen ved køb af nye ejendomme indebærer, at der er behov for at overveje omkostningsniveauet i den daglige drift, så det indpasses til en situation, der er mere koncentreret om allerede købte ejendomme og om administration og udvikling af disse ejendomme.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 19. maj 2021.

"Med baggrund i denne tilgang har selskabet og den administrerende direktør valgt at stoppe samarbejdet, således at direktionen varetages af medlem af bestyrelsen, Egil Rindorf i denne overvejelsesperiode", lyder det i selskabsmeddelelsen.

Egil Rindorf er ifølge Copenhagen Capital finansielt uddannet og har en mangeårig karriere i betydende danske banker samt i Erhvervsstyrelsen.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter