Modulproducenten Concept Living by ABC har netop opført en administrationsbygning på 256 kvm for logistikvirksomheden Blue Water Shipping. Bygningen er en tilbygning til virksomhedens eksisterende afdelingskontor i Padborg.

I Padborg var pladsen ved at blive trang efter en lang periode med medarbejdertilgang hos Blue Water Shipping. Den verdensomspændende logistikvirksomheds sønderjyske lokalafdeling har nemlig netop fået 256 ekstra kvm at boltre sig på.

Da virksomheden fik brug for mere plads, faldt valget på en præfabrikeret modulløsning fra den midtjyske modulproducent Concept Living, hvis søsterselskab ABC Pavilloner tilbage i 2007 leverede netop præfabrikerede moduler til den eksisterende administrationsbygning.

- Vi var meget tilfredse med resultatet og forløbet sidste gang, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en tilbygning i samme stil. Det har været en rigtig god og hurtig proces fra ordre i november til indflytning nu, og vi har haft en god dialog hele vejen igennem, hvor vi har kunnet følge med i processen og se, at der hele tiden skete noget. Alt i alt er vi utroligt glade for den ny tilbygning, siger Jan Kristensen, der er Equipment Manager hos Blue Water Shipping.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 1. september 2022.

Den permanente modulløsning i 2 etager, der udgør kontortilbygningen, består af 4 præfabrikerede moduler, som er fremstillet på Concept Livings egen fabrik i midtjyske Engesvang og efterfølgende transporteret til Padborg, hvor de er blevet monteret i forlængelse af de eksisterende kontormoduler.

- Vi er naturligvis altid glade, når en tilfreds kunde kontakter os for at få mere af samme skuffe, hvilket har været tilfældet med Blue Water Shipping, der ønskede at udvide den eksisterende modulløsning med flere kvadratmeter i samme stil. Vi har derfor haft fokus på at matche det oprindelige byggeri i forhold til både stil og funktion, lyder det fra direktør i Concept Living by abc, Kjeld S. Facius.

Hele byggeprocessen fra ordre til indflytning har taget omkring 8 måneder, og i tilbygningen er der gjort plads til cirka 20 medarbejdere mere end i den oprindelige kontorbygning.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter