Colliers har ansat Helle Charlotte Rye som HR Development Manager til blandt andet at accelerere udviklingen af medarbejdere og ledere.

Helle Charlotte Rye er tiltrådt som en del af ledelsen i Colliers med det formål at sætte yderligere fokus på organisationens udvikling af karrieremuligheder, graduate-programmer og lederudvikling. 

Helle Charlotte Rye tiltræder stillingen som HR Development Manager og skal udover udvikling af medarbejdere og ledere drive en række strategiske HR-projekter, som skal understøtte Colliers’ vækststrategi og sikre firmaets fortsatte førende position i branchen.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

Til daglig vil Helle referere til administrerende direktør, Carsten Gørtz Petersen.

- I jagten på at professionalisere vores organisation og operative platform yderligere er det helt centralt, at vi både kan tiltrække og opfostre de bedste talenter i vores branche. Helle kommer derfor til at spille en afgørende rolle, eftersom HR-organisationen bliver en vigtig brik i at indfri vores meget ambitiøse vækstmål frem med 2025, fortæller Carsten Gørtz Petersen.

Fra tidligere ansættelser har Helle Charlotte Rye beskæftiget sig med hele HR-området og især HR talent management, senest som Organization & People Development Manager hos DXC Technology.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030