Benedichte Bruun, 28 år, er tiltrådt som erhvervsejendomsmægler hos Colliers i Aarhus, hvor hun indgår i kontor-teamet. Benedichte kommer med brancheerfaring fra home Erhvervscenter Østjylland, hvor hun var ejendomsmægler MDE.

Aarhus Kommune vokser årligt med 4-5.000 indbyggere, og der derfor er stor aktivitet på byens boligmarked, men hos Colliers mærker man også, at aktiviteten er stigende på kontormarkedet.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. marts 2018.

- Høj aktivitet på kontormarkedet er grunden til, at vi opruster igen. Vi mærker den stigende aktivitet i det aarhusianske erhvervsliv i form af mange nye forespørgsler, så for at opretholde vores høje service har vi brug for flere mæglere. Benedichte er et ungt talent, der passer perfekt ind i vores team her i Aarhus og vi glæder os meget til samarbejdet, udtaler Johan Gottschalk og Jan Nickelsen, partnere og direktør, Colliers i Aarhus.

Benedichte er finansøkonom og ejendomsmægler MDE. Desuden læser hun HD i regnskab og økonomistyring. Benedichte er fra Skanderborg og er nu bosat i Aarhus. Med ansættelsen af Benedichte er Colliers International nu oppe på 39 medarbejdere på kontoret i Aarhus.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter