Balder Danmark har ansat Christina Holberg Fenger, som per 1. oktober 2018 er tiltrådt i en nyoprettet stilling som ejendomschef.

Christina Holberg Fenger er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har været en del af ejendomsbranchen siden 2000. Senest kommer hun fra Thylander Gruppen, hvor hun har stået i spidsen for deres Københavnske Asset Management-afdeling.

- Balders mål er at udvikle, levere og drive lejeboliger af høj kvalitet, hvor ambitionen er, at blive den førende udbyder af udlejningsboliger i Danmark. Det kræver selvfølgelig et stærkt team, og vi har derfor haft en yderst grundig proces med at rekruttere en ny ejendomschef, udtaler Balders danske direktør Magnus Andersson.

- Vi er meget glade for, at have fået Christina med om bord. Hun kommer med et højt kompetence- og energiniveau, som vi tror på bliver afgørende for at videreudvikle og styrke Balders indsats de kommende år, siger han.

Balder har de seneste år erhvervet flere ejendomme, samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København og resten af Skandinavien.

Balders 1.200 ejendomme har tilsammen et udlejningsareal på 3,8 millioner kvm, hvis samlede værdi beløber sig til 63 milliarder kr. Ejendommenes samlede udlejningsværdi beløber sig til 4,3 milliarder kr.

I Danmark ejer Balder 1.550 lejeboliger fordelt på 7 ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestaden. Dertil kommer over 1.000 planlagte lejligheder, fordelt på 4 ejendomme i Ørestad Syd og Hillerød, der står klar i løbet af de næste par år. I 2017 etablerede Balder kontor i København.

- Ambitionerne om at være den førende udbyder af udlejningsboliger på det danske marked tiltaler mig, siger Christina Holberg Fenger.

- Jeg glæder mig til at være medvirkende til at vi får skabt de rammer, strukturer og forretningsgange, som skal sikre at vi robust kan skalere yderligere, samtidig med at det høje kvalitetsniveau opretholdes og udvikles. Jeg har haft mulighed for at følge Balders entre på det danske marked fra sidelinjen, og kombinationen af investeringsbredde, hastighed og grundighed har imponeret mig. Min ambition er, at vi bliver det bedst drevne ejendomsselskab i Danmark. En af hovedvejene til at nå derhen, er at vi får det mest motiverede og kompetente team, med høj trivsel, og det er min fornemste opgave som leder af ejendomsforvaltningen at sikre rammerne for dette, siger Christina Holberg Fenger videre.

Balder Danmarks ledelsesgruppen nu fuldendt, og består af administrerende direktør Magnus Andersson, økonomichef René Lindegaard Olsen, projektchef Jacob Hovmøller og ejendomschef Christina Holberg Fenger.

- Med Christinas indtræden i ledergruppen kan hele organisationen nu fokusere på hver sit kerneområde, hvilket betyder, at vi er rustet til at drifte og udvikle på højeste niveau, samt skalere yderligere, tilføjer Magnus Andersson.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland