Rådgivningsvirksomheden Mtre med speciale i spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering bliver en del af C.F. Møller Architects.

C.F. Møller Architects overtager rådgivningsvirksomheden Mtre, der har mere end 15 års erfaring som specialister indenfor spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering.

- Vi ser frem til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere integrerede rådgivningsydelser, hvor vores samlede kompetence- og ydelses-pallette nu bliver både bredere og endnu mere specialiseret, siger Lone Bendorff, administrerende direktør hos C.F. Møller Architects.

Fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

Integrationen mellem Mtre og C.F. Møller Architects vil ifølge arkitektvirksomheden skabe et styrket fagligt fællesskab, hvor Mtre får C.F. Møllers faglige ekspertiser til rådighed og styrket muligheden for at bevæge sig ind på det internationale marked.

- Mtre ser frem til at indgå i en fagligt bredere og ikke mindst større geografisk kontekst og vil kunne høste store fordele af C.F. Møller Architects’ tværfaglighed og geografiske tilstedeværelse, udtaler Anne Sarto og Henrik Sarto, stiftere og ledere af Mtre.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

Mtre integreres i C.F. Møller Architects som et selvstændigt brand, og Anne og Henrik Sarto fortsætter som ledere af Mtre. I maj 2022 flytter Mtre fra sine nuværende lokaler i Østergade til C.F. Møllers lokaler i Hillerødgade i København for at styrke samarbejdsrelationen yderligere.

C.F. Møller Architects og Mtre samarbejder i dag på en transformation og udvikling af campus for Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet i Trondheim.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked