CBRE meddeler i dag, at aftalen med ejerne af Intego med henblik på opkøb af deres virksomhed er endeligt godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og træder i kraft i dag.

Med opkøbet af Intego byder CBRE velkommen til 850 nye medarbejder, og arbejdet med at forene de 2 virksomheder begynder. Det er planen at bevare Integos nuværende forretningsstruktur.

- Det er med stolthed og glæde, at vi i dag officielt kan byde Integos 850 medarbejdere velkommen til CBRE, og vi ser frem til at påbegynde integrationen af vores forretninger. Fokus her vil være at bevare det set-up, der gør os i stand til fortsat at levere bæredygtige og fremtidssikrede tekniske løsninger til både eksisterende, fælles og nye kunder, siger Michael Rusborg, administrerende direktør CBRE GWS Danmark.

Lagerbeskatning af fast ejendom. Kurset afholdes den 30. september 2021.

Intego blev stiftet i 2007 med en målsætning om at skabe en landsdækkende servicevirksomhed baseret på lange og tætte samarbejdsrelationer med kunderne, kompetente og engagerede medarbejdere og fokus på værdiskabelse hos kunderne.

Med udgangspunkt i dette er Intego blevet en af Danmarks foretrukne tekniske servicepartnere med flere end 850 medarbejdere med kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation. Kompetencebredden dækker således alle de tekniske fag og har siden stiftelsen gennemgået en målrettet udvikling.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder