CBRE har ansat af Kenneth Dreyer Andersen som afdelingschef for Project Management (PjM) i Norden.

Kenneth Dreyer Andersen vil som ny afdelingschef have ansvar for at lede og udvikle CBREs PjM Advisory forretning i Norden og i Danmark. Med base i Danmark vil han rapportere til Remco Kroeze med matrixrapportering til Per Weinreich, administrerende direktør, CBRE Danmark.

Han vil i denne rolle arbejde tæt sammen med det europæiske PjM Advisory team, som er ledet af Remco Kroeze.

- Jeg er beæret over at have fået denne mulighed for at lede og arbejde sammen med de nordiske og danske PjM-teams. Jeg ser frem til at arbejde med kunder og kolleger og vil sikre, at vi leverer eksemplariske ydelser på tværs af alle markeder, udtaler Kenneth Dreyer Andersen, Project Management, Nordics.

Lejeboliger: Udvikling og salg. Konferencen afholdes den 6. september 2023.

Før han kom til CBRE, arbejdede Kenneth Dreyer Andersen som strategisk bygherrerådgiver og bygherrerepræsentant for projekt- og ingeniørrådgivningsvirksomheden Emcon.

Han har også haft forskellige seniorprojektlederroller hos DSV, en global transport- og logistikvirksomhed, i både Danmark og Nordamerika og arbejdet for detailhandleren Lidl også i både Danmark og USA.

- Jeg er begejstret for at byde Kenneth Dreyer Andersen velkommen til CBRE. Kenneth har stor erfaring med flere interessante og succesfulde projekter bag sig. Vi ser frem til en stærk ledelse af Project Management i både Danmark og i Norden, og afdelingens fortsatte udvikling og primære bindeled mellem de 2 CBRE selskaber i Danmark (Advisory og Facility Management), udtaler Per Weinreich, administrerende direktør, CBRE Danmark.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning