CBRE meddeler i dag, at man har underskrevet en aftale med ejerne af Intego med henblik på opkøb af deres virksomhed.

Med opkøbet af Intego vil CBRE styrke sin position på markedet inden for Integreret Facility Management med fokus på at levere bæredygtige, tekniske ydelser til danske virksomheder. Integos landsdækkende netværk af teknikere skal gøre det muligt for CBRE at nå endnu bredere ud til kunderne i ambitionen om at tilbyde helhedsorienterede, konkurrencedygtige og fremtidssikrede tekniske løsninger. Det er intentionen at videreføre det bedste fra begge virksomheder og skabe synergier til gavn for både medarbejdere og kunder.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

- Vi har samarbejdet med Intego A/S i mange år og kender deres kompetencer og høje tekniske niveau inden for de ydelser, de leverer. Jeg er derfor meget glad for, at denne palet nu bliver en del af det, vi hos CBRE kan tilbyde vores kunder. Hos CBRE er medarbejderne det vigtigste aktiv, og vi investerer betydelige summer i efteruddannelse og kurser til dem. Dette vil også gælde Integos medarbejdere, og jeg ser frem til at byde dem velkommen hos CBRE, udtaler Michael Rusborg, administrerende direktør, CBRE GWS Danmark.

Intego blev stiftet i 2007. Virksomheden leverer tekniske løsninger og serviceydelser til professionelle kunder i hele Danmark. Virksomheden har 850 medarbejdere fordelt på 16 kontorer med hovedsæde i Aalborg. Virksomhedens dygtige og kompetente medarbejdere leverer værdiskabende tekniske el-løsninger og services baseret på rådgivning og langvarige partnerskaber inden for industri, infrastruktur og erhverv.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- Dette bliver et spændende nyt kapitel for Intego A/S og vores medarbejdere. Vi har en lang og stolt tradition inden for vores fagområde, og jeg er sikker på, at vi i CBRE har fundet den helt rette ejer til at videreføre denne tradition på bedste vis med respekt for det gode arbejde, der ligger til grund herfor, udtaler Jens Frost Mikkelsen, administrerende direktør, Intego.

Handlen er underlagt konkurrencegodkendelse hos de danske myndigheder, og efter godkendelsen vil Integos 850 ansatte kunne forenes med de 300 personer, CBRE GWS beskæftiger i Danmark.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter