Casa har vundet udbuddet af byggeriet af nye garagebygninger på Dragonkasernen i Holstebro for 170 millioner kr.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) får 4 nye garagebygninger på Holstebro kaserne. Bygningerne på hver især 3.375 kvm kommer til at indeholde en standardgarage i 1 etage, mens 3 af bygningerne desuden får 3 etager med kontorer, bade- og toiletfaciliteter, samt depot-, rengørings- og teknikrum. Den sidste har briefing-rum og pudsestue i stedet for kontor.

Derudover etableres der 29.000 kvm belægning omkring bygningerne samt en parkeringsplads, der blandt andet skal bruges til parkering for sværtransport. Bygningerne skal primært bruges til garagering og vedligeholdelse af Dragonregimentets kampvogne og andre tunge køretøjer, mens de øvrige faciliteter skal anvendes til opbevaring af materiel, personlig udrustning, bad- og omklædning samt kontor for en del af enhederne.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2021.

- Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har arbejdet på projektet i flere år, og det er med stor glæde at vi nu har skrevet kontrakt og kan igangsætte byggeriet på Dragonkasernen. Projektet på Dragonkasernen er et af de største delprojekter under Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter, og vi ser frem til det kommende samarbejde med Casa A/S, siger projektchef Christian Enemark fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Casa skal stå for nedrivningen af 17 bygninger i forbindelse med projektet, samt nedbrydning og miljøsanering af den i forvejen eksisterende miljøplads og etableringen af en ny miljøplads.

Projekteringen er afsluttet, og byggeriet påbegyndes i oktober 2020. De nye faciliteter forventes at stå klar i juni 2022.

Casa vandt sagen i EU-udbud og var blandt i alt 4 tilbudsgivere, som i øvrigt talte A Enggaard, Jakobsen & Blindkilde og NCC Danmark.

Ifølge udbudsmaterialet har udbuddet en anslået værdi på 170 millioner kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked