Med tildelingen af renovering-/ombygningsprojektet i hovedentreprise går Casa i juni 2019 i gang med at renovere og ombygge Andelsboligforeningen Beringsgaard Afd. 03 i Horsens. Karréen, som er på 5 etager med kælder og indeholder 2-4-værelses familieboliger, er opført i perioden 1949-1954

Casa har øget fokus på renoveringsmarkedet. Et marked, som forventes at udvikle sig stabilt båret frem af behovet for renovering af mange almennyttige boliger. Et godt eksempel herpå er Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens. For Casa er det en særdeles vigtig kontrakt, og administrerende direktør i Casa, Torben Modvig, glæder sig over det kommende arbejde og samarbejde.

- Renovering er et vigtigt strategisk fokusområde for os. Vi ser et stort potentiale ikke mindst inden for modernisering af almene boliger. Derfor er vi meget stolte over at vinde denne opgave, og teamet glæder sig til at komme i gang, siger han.

Renovering og ombygning
Den forestående omfattende renovering omhandler 222 lejligheder fordelt på 21 opgange. I forbindelse med renoveringen sker også en ombygning, hvor eksisterende boliger og tagrum inddrages til boliger. I cirka halvdelen af opgangene etableres elevator for at forbedre tilgængeligheden. Beboerne genhuses i byggeperioden.

NB! Jylland: Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2019.

- Vi er glade for og trygge ved, at CASA skal stå for ombygning og renovering af Beringsgaard afd. 03. Det er et omfattende arbejde, og det har været vigtig for os at samarbejde med et team, som har erfaring i større renoveringsopgaver, hvor arbejdet skal udføres med respekt for omkringliggende beboelse, siger formand for Andelsboligforeningen Beringsgaard, Niels Karl Grønlund.

Hos Casa glæder man sig til at komme i gang.

- Vi glæder os til at komme i gang med dette projekt i Horsens, som ligger rigtig godt til os. Vi har tidligere løst lignende projekter i tæt og åben dialog med bygherren, siger afdelingschef for renovering i Casa, Brian Popp.

Casa færdiggjorde i 2018 Houlkærvænget i Viborg, hvor 504 boliger blev renoveret. Virksomheden er aktuelt i gang med renovering af Boligforeningen Ringgården i Aarhus, hvor 232 boliger renoveres og 93 nye tagboliger etableres samt 350 almene boliger i Moldeparken i Vejle. Dertil kommer adskillige nybyggerier af almene familieboliger.

Fakta om projektet
Projektform: Hovedentreprise
Bygherre: Andelsboligforeningen Beringsgaard
Byggeperiode: Sommer 2019 – sommer 2022
Ingeniør: D.A.I
Arkitekt: D.A.I
Antal boliger: 197 renoverede boliger og 32 nye tagboliger


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.