Casa købte i maj 2017 en 35.000 kvm stor grund ved fjorden i Vejle af kommunen. Udviklingen går over al forventning.

Udviklingen af det nye boligområde "Skudehavnen" ved Ibæk Strandvej i Vejle er foran tidsplanen og forventes nu færdig i 2022. Det skriver VAFO.dk.

- Vi må sige, at det er gået bedre, end vi kunne håbe på. Vi havde lavet en realistisk plan for, at det ville tage 5 år at opføre. Men 2 år inde i byggeriet har vi allerede færdiggjort 4 ud af 7 etaper, og vi er godt i gang med 5. etape, siger Ditte Hejbjerg Sorknæs, der er kommunikationsdirektør i Casa, til avisen.

Casa satte spaden i jorden til den nye bydeli 2018 og er på vej med godt 200 boliger. Byggeriet opføres i takt med, at Casa sælger de 7 byggefelter, skriver VAFO.dk.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 5. november 2020.

Casa har allerede opført 54 almene boliger for boligforeningen Lejerbo, og desuden opfører entreprenøren boliger for SPI Ejendomme. Ifølge VAFO.dk er det også på tale, at Casa også skal bygge et bofællesskab for Ecovillage.

Skudehavnen udviklet i samarbejde med  ERIK Arkitekter, TerraNova og Arne Elkjær. Projektet omfatter i alt 17.600 kvm boliger i form af både almene og private lejligheder og rækkehuse. Bebyggelsen er opdelt i 3 delområder: Strandparken, Strandgaderne og Fjordhusene. Strandparken på 5.400 kvm opføres som 54 almene familieboliger, mens de resterende 12.200 kvm opføres som 107 private boliger.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS