Fleksible og relationsskabende arbejdspladser er populært herhjemme, og samarbejdet mellem Københavns nye bydel og kontorfællesskabet Spaces giver alt fra iværksættere til globale virksomheder muligheden for netop det.

Den 1. oktober 2018 slog det globale kontorfællesskab Spaces dørene op for 4 etager multifunktionelle kontorer i Købke Hus i Carlsberg Byen. Med plads til flere hundrede medarbejdere og fællesskaber på tværs af brancher ønsker Spaces at imødekomme danskernes moderne og fleksible arbejdsform og således tilbyde Københavns erhvervsfolk et kreativt arbejdsmiljø med en stærk iværksætterånd.

- Spaces' koncept går hånd i hånd med danskernes stigende krav om fleksible arbejdsløsninger. Med Spaces ønsker vi at tilbyde store såvel som små virksomheder samt iværksættere et socialt og inspirerende arbejdsmiljø, og vi ser frem til at kunne tilbyde Københavns erhvervsfolk fleksible rammer med masser af muligheder og plads til alle, siger medstifter af Spaces, Martijn Roodink, i forbindelse med åbningen af det nye kontorfællesskab.

Spaces på Ny Carlsberg Vej er den første afdeling i Danmark, og muligheden for at samarbejde med Carlsberg Byen giver de bedst mulige forudsætninger for at komme godt fra start på det danske marked. Ambitionen er nemlig klar, når det handler om at udfolde konceptet i de rigtige omgivelser.

NB! Erhvervslejeloven og kontorhoteller - krav og ændringer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

- Vi så et rigtig godt match mellem vores koncept og Carlsberg Byen. Vi ønsker begge at skabe nye og utraditionelle måder at gøre tingene på. Hos Spaces redefinerer vi måden, man arbejder på. Blandt andet ved at tilbyde fleksible omgivelser af kontorer, mødelokaler med mere, der deles blandt vidt forskellige virksomheder på tværs af en lang række forskellige brancher. Carlsberg Byen har samtidig en helt fantastisk lokation, stemning og historie, som vi gerne vil være en del af, tilføjer Martijn Roordink.

Spaces i Købke Hus er et "full-service"-kontorfællesskab, der tilbyder et kreativt arbejdsmiljø for alle typer af virksomheder. Med et lejemål på 4.543 kvm fordelt over 4 etager tilbyder Spaces erhvervsfolk et dynamisk og inspirerende kontorfælleskab med blandt andet 370 fleksible kontorpladser fordelt over 102 kontorer, 5 mødelokaler, 354 kvm business lounge og en fantastisk tagterrasse. Købke Hus er beliggende i det nordøstlige hjørne af Carlsberg Byen og byder, udover Spaces, på eksklusive boliger, caféer, restauranter og dagligvarebutikker.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter