Nye regler siger 40 procent af en campingplads må være feriehytter. Hør mere på konferencen "Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser fra marts 2019" den 1. september 2020.

Campingpladserne står for cirka en tredjedel af danskernes kommercielle overnatninger inden for landets grænser, svarende til cirka 11 millioner gæster, hvilket gør camping til den mest udbredte hjemlige ferieform blandt danskerne. Ikke desto mindre har antallet af campinggæster på danske campinpldser været faldende i de sidste år.

En af grundene kan være, at campingpladserne ikke længere lever op til de moderne turisters krav. Derfor indgik regeringen og Dansk Folkeparti i januar 2019 en aftale om modernisering af campingreglementet.

Med baggrund i aftalen har Erhvervsstyrelse udstedt en nyt campingbekendtgørelse, der trådte i kraft den 31. marts 2019. Aftalen skal løfte de danske campingpladser og kan gøre dem mere attraktive for professionelle investorer.

De nye regler betyder blandt andet, at 40 procent af en campingplads må være feriehytter, og hytter må nu være 45 kvm til 70 kvm store dobbelthytter.

Hør mere på konferencen Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser fra marts 2019 den 1. september 2020. Læs hele programmet her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder