Calum er aktiv i flere byudviklingsområder i Aalborg, og Eternit-grunden midt i byen er ingen undtagelse. Den 1. september står 29 nye lejeboliger klart til indflytning. DEAS står for udlejningen af boligerne

Gavlhusene på Alexander Foss Gade på Eternitgrunden omfatter 29 lejeboliger med 2-4 værelser, og lejepriserne ligger på mellem 7.200 og 10.500 kr. om måneden. Boligerne ligger primært på 1.- 3. etage, mens der etableres erhvervslokaler i stueplan.

- Med Gavlhusene omdanner vi et smukt ældre hus fra 1897 til 29 unikke lejligheder med sjæl og historie. Vi mixer gammelt og nyt og har som altid truffet et enkelt og kvalitetsbevidst materialevalg, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Den gamle facade ud mod Alexander Foss Gade er bevaret, mens der på den modsatte facade mod gårdrummet skabes et moderne udtryk. På taget etableres en stor tagterrasse med udsigt over området, og beboerne får eget orangeri, hvor de har rig mulighed for at opholde sig i grønne og lyse omgivelser.

NB! Jylland: Lejeloven årets nyt. Kurset afholdes d. 6. november 2018.

DEAS er udpeget til at stå for førstegangsudlejning samt efterfølgende administration af Gavlhusene. Aalborg har gennem de seneste 5 år fået yderligere 10.000 indbyggere. Befolkningstilvæksten toppede med 2.500 nye indbyggere i 2015, mens de seneste 2 år har budt på en befolkningstilvækst på 1.600 indbyggere årligt. Forventningen er dog, at tilvæksten i de kommende år fortsat vil være forholdsvis høj.

- Vi ser frem til at sætte gang i udlejningen på vegne af Calum, der rammer et behov og en efterspørgsel i markedet efter nye lejeboliger i høj kvalitet. Prognoser viser, at indbyggertallet i Aalborg de næste 10 år vil stige med næsten 10 procent. Det er en stigning langt over landsplan, siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS administrerer over 6.000 boliger i Aalborg og har også på vegne af Calum stået for førstegangsudlejningen af Aalborg-projekterne Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge, der er fuldt udlejet og i drift.

- Eternitgrunden er sammen med Nørresundby, Østre Havn og Godsbanen de nye områder i Aalborg, hvor vi i øjeblikket hjælper en række af vores kunder i mål med nye projekter, siger Maivi Herup.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne