Torsdag den 12. oktober 2017 tog Borgmester Jacob Bjerregaard sammen med APDs direktør Nils Skeby og Peter Thorsgaard fra entreprenørfirmaet A. Engaaard første spadestik til Port House – ADP’s nye kontorhus på 8.000 kvm i Kanalbyen.

Port House bliver nyt domicil for ADP, som driver Fredericia havn mm., men der er også plads til, at andre virksomheder kan leje sig ind.

- Det går godt med udlejningen og der er god interesse for kontorlejemålene, fortalte direktør i ADP Nils Skeby i sin tale i forbindelse med det første spadestik.

Kontorhuset bliver en del af Sønder Voldgade Kvarteret, hvor A. Enggaard også opfører boligbyggerierne Langebro og Bådhusene. Og netop den tætte sammenstilling af bolig er erhverv, er en af de ting, der optager Borgmester Jacob Bjerregaard.

NB! Fredericia investerer 15 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2018.

- Jeg glæder mig til at opleve et hus fuldt med liv og arbejdspladser på højt niveau. Et byggeri, som udtrykker noget af det, der er Fredericias DNA, nemlig at blande bolig med erhverv, så der er liv i byen både i dagtimerne, om aftenen og i weekenden, sagde borgmesteren i sin tale ved det første spadestik.

Port House står efter planen klar til indflytning i 2 etaper. Første bygning er klar i slutningen af 2018 og anden bygning i 2020.

I alt rummer Port House cirka 8.000 kvm, svarende til 400 arbejdspladser. Arkitekt er Smidt Hammer Lassen.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder