Nu er første spadestik taget i Sydhavnen i København, hvor hotellet med 228 værelser skal drives af den danske franchisetager, Core Hospitality. Hotellet forventes at åbne i marts 2019.

Moxy Hotels er et ungdommeligt boutiquekoncept, der hører under verdens største hotelgruppe, Marriott International. Konceptet er målrettet millenniumgenerationen med sit friske design, livlige fællesmiljø og overkommelige priser.

Moxy oplevelsen begynder med en velkomstdrink i den store og summende lobby. Stueetagen byder gæster op til at slappe af, mødes med venner eller arbejde i et pulserende miljø. De 228 værelser er indrettet med lydreducerende vægge, LCD fladskærmsfjernsyn, gratis WiFi, USB-porte.

Dansk selskab i internationalt samarbejde
Moxy blev etableret i 2014 i et samarbejde mellem Marriott International og Vastint Hospitality, en ejendomsinvesteringsafdeling i IKEA. Mens Marriott stod for at udvikle brandet, opkøbte Vastint byggegrunde og udviklede byggeprocesser lig IKEAs flatpack teknologi.

Denne teknologi præfabrikerer hotelmoduler, så hotellet skal sammensættes ved ankomst. Processen nedbringer både omkostninger og ressourcespild. I dette stærke samarbejde indgår nu danske Core Hospitality, som skal drive hotellet i Københavns Sydhavn.

 NB! Restaurationsmarkedets udvikling. Konferencen afholdes d. 23. januar 2019. 

- Moxy Copenhagen bliver vores første Moxy hotel, og nu ser det langt om længe ud til, at vi får hotellet ind på markedet. Det bliver et fantastisk positivt tilskud til det københavnske hotelmarked med et helt unikt og spændende hotelkoncept. Moxy bliver også et stort løft for Core Hospitality og Zleep Hotels. Vi løfter os rigtigt ind på det københavnske hotelmarked, fortæller Peter Haaber, administrerende direktør i Core Hospitality og Zleep Hotels.

Ny hoteloperatør i vækst
Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab og et søsterselskab til Zleep Hotels. Selskabet er uafhængigt af varemærker, således at det kan drive alt fra hostels til full-service hoteller. Som søsterselskab til Zleep Hotels skabes der stærke synergieffekter, da der kan trækkes på organisationens centrale kompetencer. Core Hospitality, der blev etableret i sidste kvartal af 2017, har allerede overtaget driften af Hotel Marina i Vedbæk og har dermed hurtigt etableret sig som en stærk operatør i Skandinavien.

Driftsselskabet er uafhængig af varemærker og samarbejder derfor både med verdens største brands og lokale privatinvestorer. Ved årsskiftet overtog Core Hospitality også driften af Hotel Marina i Vedbæk.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter