Ejendomsmatadors plan om 183 sommerhuse er allerede skudt ned, men beboere vil have område fredet, så der slet ikke kan bygges noget.

Svend Petersen, der står bag City Apartment, har ifølge TV 2 Lorry opkøbt flere grunde i den grønne kile, der forbinder Melby og Liseleje, gennem de seneste år.

Området ligger i en landzone, men i maj 2021 søgte Svend Petersen om tilladelse til at bygge om tilladelse til 183 sommerhuse, hvilket kommunen dog afviste.

En række beboere i området frygter dog fortsat for områdets fremtid, og de har nu startet en underskriftsindsamling, der indtil videre har fået tilsagn fra 1.200 personer, skriver TV 2 Lorry.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

- Når en byggematador køber sig ind, så er det nok ikke fordi, han vil være landmand. Susan Holvøe, der er initiativtager til underskriftsindsamlingen, til TV 2 Lorry.

Formålet med underskriftsindsamlingen er at få området fredet.

I marts 2021 blev Svend Petersen ifølge SN.dk politianmeldt for at fjernet et naturbeskyttet dige på en nyerhvervet mark i den grønne kile.

TV 2 Lorry har har ikke kunnet få en kommentar fra Svend Petersen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked