Entreprenør Michael Nissen har sat Rosenkilde Gods ved Middelfart på Fyn med 775 kvm boligareal og en 153.800 kvm stor grund til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff for 60 millioner kr.

Rosenkilde Gods blev opført i 2009 og rummer foruden 775 kvm bolig og 812 kvm kælder blandt andet et ridecenter med stævne- og konferencefaciliteter med plads til at bespise 250 personer og et industrikøkken til tilberedningen.

Hertil kommer 150 kvm kontorfaciliteter, maskinhal og værksted samt 4 lejligheder, hvoraf to er på 55 kvm og de øvrige 2 er på 35 kvm.

Med et prisskilt på 60 millioner kr. er godset ifølge Fyens Stiftstidende Danmarks næstdyreste bolig udbudt til salg kun overgået af en villa på Vedbæk Strandvej i Rudersdal, som udbydes for 65 millioner kr.

NB! Odense investerer 60 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 20. september 2016.

- Der er vel kun et par håndfulde potentiale købere i hele Danmark, så det er også en af grundene til, at vi har valgte at sætte det til salg nu. Vi kan ikke regne med, at det bliver solgt i morgen, og vi har det fint med, hvis der kommer til at nogle år, fortæller sælger og indehaver af Nissen Bolig, Michael Nissen, til avisen.

Hovedbygningen er opført i 3 plan og rummer 13 værelser. Murene er i stentypen Antik fra Randers Tegl, og bygningen har IHC-anlæg, Bose lyd- og surround med et anlæg på hver etage inklusive i kælderen.

1. etagen rummer blandt andet ejendommens master bedroom, som har åben forbindelse til en forstue med walk-in-garderobe og eget badeværelse med Jacuzzi-spa. 1. sal har yderligere 1 stue og 2 værelser med hver sit badeværelse og walk-in-closet. Læs mere om godset her.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter