Gennem 5 år er det igangværende arbejde hos et byggefirma blevet opgjort forkert af revisionen. Nu skal det rettes op på et enkelt år.

Ifølge JyskeVestkysten har det sønderjyske byggefirma Kraftmans tidligere revisionsfirma gennem 5 år har lavet en alvorlig fejl i forbindelse med regnskabet. For virksomhedens igangværende byggeprojekter er det kun omsætningen, der er registreret, mens der ikke er hensat midler til omkostningerne, skriver JyskeVestkysten.

- Det betyder, at vi nu skal rette op på 5 års fejl på et enkelt år, siger indehaver af Kraftman, Henning Skriver, efter offentliggørelsen af regnskab og årsrapport for 2020 til JyskeVestkysten.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 29. september 2021.

Revisorfejlen har haft en negativ virkning på egenkapitalen på 6,2 millioner kr., og dermed er egenkapitalen væk.

- Lige i øjeblikket har vi hverken kassekredit eller likviditet. Kraftman skal genopbygges fra bunden, som det blev for 14 år siden, og det kræver aftaler med leverandører og kreditorer, siger Henning Skriver til JyskeVestkysten.

Det 14 år gamle tømrerfirma ligger i Aabenraa. Virksomheden bygger, renoverer, og vedligeholder for både private borgere, virksomheder og offentlige institutioner, og leder fag, hoved- og totalentrepriser på større byggeprojekter i hele Sønderjylland.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030