Butikscentret åbnede i 2017 med en udlejningsgrad på 97 procent. I februar 2021 gik det konkurs, og nu ryger det på tvangsauktion.

Shoppingcentret Kronen i Vanløse skal ifølge Børsen på tvangsauktion, efter at det i februar blev ramt af konkurs, skriver Børsen. Den britiske kapitalfond Tristan har valgt at trække sig og med en egenbegæring lader centret komme på tvangsauktion.

Den samlede offentlige vurdering er 1,3 milliard kr., og siden konkursen i februar har erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har uden held forsøgt at få solgt centret.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

– Det skyldes dels måden, ejendommen er struktureret på. Den består af et shoppingcenter, dels et fitnesscenter, dels er der beboelseslejligheder. For at få casen til at ende i et salg er vi nødt til at køre den hen over tvangsauktionen, siger kurator og partner i Accura, Søren Aamann, til Børsen.

Shoppingcentret Kronen åbnede i oktober 2017 med 60 lejemål fordelt på 24.000 kvm. Samlet omfatter projektet med butikker, restauranter og beboelse ved Vanløse Torv 59.000 kvm


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS