Til foråret åbner en ny SuperBrugsen i Sejs-Svejbæk syd for Silkeborg. Den nuværende Dagli’Brugsen lukker og personalet flytter med over i den nye butik.

Dagli’Brugsen i Sejs-Svejbæk, syd for Silkeborg, lukker for at give plads til en ny og næsten dobbelt så stor SuperBrugsen. Den nuværende Dagli’Brugsen rives ned, og der etableres her en parkeringsplads.

Den nye SuperBrugsen åbner i Rema 1000’s gamle lokaler, som først skal udbygges, så der bliver plads til en slagter og delikatesse, en stor grøntafdeling og en bagerafdeling.

Dagli’Brugsen holder åbent helt frem til åbningen af den nye SuperBrugsen, der forventes at slå dørene op i foråret 2023.

Ejerskabet går fra Coop til den selvstændige Brugsforeningen Tryg.

Det er Brugsforeningen Tryg, der - sammen med Coop – konverterer Dagli’Brugsen til en SuperBrugsen. Brugsforeningen Tryg kommer således fremadrettet til at drive den nye SuperBrugsen, fortæller direktør for Brugsforeningen Tryg Thomas Dahl.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. oktober 2022.

- Vi glæder os til at overtage butikken. Sejs-Svejbæk er et vækstområde i Silkeborg Kommune, som fortjener et supermarked, og i de nye og større rammer får vi langt bedre mulighed for at servicere kunderne, udtaler han.

Brugsforeningen Tryg er en østjysk brugsforening, der med udgangspunkt i Ry fremover driver: Én Kvickly, 2 SuperBrugser, 3 Dagli’Brugser, hvoraf 2 er i proces med at blive omdannet til SuperBrugser, samt 3 OK-benzin anlæg.

- Brugsforeningen Tryg er gode til butiksdrift, de går den ekstra mil for kunderne og engagerer sig i lokalområdet. Derfor er det med ro i sindet, at vi nu overdrager butikken til Tryg. Vi står stærkt i Silkeborg, hvor vi også har en helt ny Kvickly på vej, siger Coops administrerende direktør Kræn Østergaard Nielsen.

Projektet kommer i nabohøring senere i denne uge.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked