De aarhusianske ejendomsviklere har netop budt 2 nye kolleger velkommen, som led i virksomhedens aktuelle vækst.

Øget aktivitet og udsigten til mange nye og spændende projekter er baggrunden for, at Bricks nu udvider organisationen med yderligere 2 kompetente kolleger.

Simon Issing Nielsen er tiltrådt i en nyoprettet funktion som projektudviklingschef, mens Maria Holm er tiltrådt en stilling som kommerciel projektleder.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

– Vi har gennem de senere år haft fokus på større, bæredygtige projekter, og med ansættelsen af Simon og Maria tager vi nu endnu et skridt i vores arbejde med at professionalisere arbejdsgange, projektudvikling og -processer, siger partner Martin Busk fra Bricks.

Jylland: BR18: Ændringer af bygningsreglement 2018. Kurset afholdes den 22. marts 2022.

Simon Issing Nielsen skal som ny projektudviklingschef stå i spidsen for de igangværende og kommende projekter. Han har en baggrund som Cand. Merc. og kommer til Bricks fra en stilling i MT Højgaard. Han har arbejdet med projektudvikling siden 2006 – foruden hos MT Højgaard også i Dansk Boligbyg og Sjælsø.

Maria Holm  kommer fra en stilling som salgskoordinator i Lokal Liebhaveri og har en stærk ballast med fra ejendomsmæglerbranchen.  Hun får en central rolle i dialogen med mæglere og købere om salgsmateriale, købsaftaler og ekspedition af handler. Derudover får hun også ansvaret for et stigende seriesalg af lejligheder.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS