BRF Kredit har overtaget Gallerierne i Hillerød fra Foreningen European Retail, som i 2016 gav 365 millioner kr. for centret. Ejendommen vurderes nu til 154 millioner kr.

Den 17. december 2016 overtog BRF Kredit ifølge Sjællandske butikscentret Gallerierne fra Foreningen European Retail, som trådte i frivillig likvidation tilbage i maj 2016.

- Vi lavede en aftale med ejeren om, at vi overtog. Vores interesse i at overtage en ejendom som den her er, at vi skal minimere at tabe penge. Så vi forsøger at holde sådan en ejendom i en periode, og så sælge det bedst muligt. Vi skal passe på vores penge og tabe mindst muligt, siger Torben Hansen, som er områdedirektør hos BRF Kredit, til avisen.

NB! Hillerød investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 10. maj 2017.

Ejendommen er ikke sat til salg ved en mægler, men BRF Kredit vil kontakte potentielle investorer. Kreditforeningen forventer at få en god del af de mistede penge tilbage. Ifølge Galleriernes seneste regnskab fra maj 2016, var der i 2015 indtægter på 9,7 millioner kr. i selskabet bag og et underskud på 14 millioner kr. på driften. Den samlede gæld lyder på 428,7 millioner kr.

Det 22.000 kvm store center slog dørene op i 2006 og blev opført af Skanska for Viborg-projektudvikleren Philipsen ApS for 550 millioner kr. Det er tegnet af arkitekterne Birch & Svenning med Niras som ingeniør.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS